Fotograf:Meny Oppskrift på supergode oreo cupcakes med frosting. Perfekt å servere i bursdager eller bare som kos på kvelden. Oppskriften gir 24 cupcakes.
Sett ovnen på 180 grader.
Start med å lage muffinsene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Start på lav hastighet, og pisk i 5-7 minutter. Skru opp til medium hastighet og pisk i 5 minutter til.
Smelt smør, og mål opp og bland sammen de tørre ingrediensene.
Når du har fått en tykk og fin eggedosis, vender du inn det smeltede smøret med en slikkepott og sikter inn de tørre ingrediensene vekselsvis med kulturmelken.
Gjør klart et muffinsbrett med muffinsformer. Legg en oreokjeks i bunn av hver form, og fyll 2/3 av formene med røre. Stek i ca 20 minutter. Sjekk om muffinsene er ferdige ved å stikke inn en grillpinne av tre inn i en av dem, den skal komme ut helt ren og uten deig. Avkjøl.
Mens muffinsene steker kan du lage frostingen. Finmal en pakke med oreokjeks i en foodprosessor, eller legg de i en pose og knus de med et kjevle. Pisk sammen melis og kremost i noen minutter. Pisk kremfløten til krem, ikke pisk for mye! Vend kremen og de knuste oreokjeksene sammen med kremostblandingen. Sett frostingen i kjøleskapet i 30-60 minutter slik at den blir litt stivere.
Montering: Bruk en sprøytepose og en tyll, gjerne med stor åpning, til å sprøyte ut frosting på hver cupcake. Pynt med oreokjeks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32955)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2017-04-11
Oppdatert dato:2017-04-11