Oreo-cupcakes





Oreo-cupcakes oppskrift.
Fotograf: Meny
Oppskrift på supergode oreo cupcakes med frosting. Perfekt å servere i bursdager eller bare som kos på kvelden. Oppskriften gir 24 cupcakes.

Oppskriften inneholder 372 Kalorier, 37 g Karbo, 5 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oreo-cupcakes er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 24 porsjoner

Muffins

4stkegg
125grhvitt sukker
125grbrunt sukker
250grmeierismør
300grhvetemel
1tsbakepulver
0,5tsnatron
2dlkulturmelk
24stkoreokjeks

Frosting

1pakkeoreokjeks
350grkremost, romtemperert
160grmelis
4dlfløte, romtemperert

Pynt

10stkoreokjeks


Annonse



Næringsdeklarasjon for Oreo-cupcakes!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier372.06412.87Kcal
Protein4.865.39gram
Karbohydrat37.2141.29gram
Kostfiber1.091.21gram
Fett22.4024.86gram
Mettet fett15.5417.24gram
Salt0.670.74gram
Pris på oppskriftenKr 6.27Kr 6.96Kroner
Hele oppskriften veier2 663 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 180 grader.
Start med å lage muffinsene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Start på lav hastighet, og pisk i 5-7 minutter. Skru opp til medium hastighet og pisk i 5 minutter til.
Smelt smør, og mål opp og bland sammen de tørre ingrediensene.
Når du har fått en tykk og fin eggedosis, vender du inn det smeltede smøret med en slikkepott og sikter inn de tørre ingrediensene vekselsvis med kulturmelken.
Gjør klart et muffinsbrett med muffinsformer. Legg en oreokjeks i bunn av hver form, og fyll 2/3 av formene med røre. Stek i ca 20 minutter. Sjekk om muffinsene er ferdige ved å stikke inn en grillpinne av tre inn i en av dem, den skal komme ut helt ren og uten deig. Avkjøl.
Mens muffinsene steker kan du lage frostingen. Finmal en pakke med oreokjeks i en foodprosessor, eller legg de i en pose og knus de med et kjevle. Pisk sammen melis og kremost i noen minutter. Pisk kremfløten til krem, ikke pisk for mye! Vend kremen og de knuste oreokjeksene sammen med kremostblandingen. Sett frostingen i kjøleskapet i 30-60 minutter slik at den blir litt stivere.

Montering:
Bruk en sprøytepose og en tyll, gjerne med stor åpning, til å sprøyte ut frosting på hver cupcake. Pynt med oreokjeks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Meny
(Intern: 32955)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Innlagt dato:2017-04-11
Oppdatert dato:2017-04-11
Lesere: 877 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Oreo-cupcakes.Oreo-cupcakes.
Denne retten har 372,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lavkarborundstykker med mandelmel.Lavkarborundstykker med mandelmel.
Denne retten har 349,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.