Olje eller Nutana melkefri margarin til steking
1 stort løk
1-2 fedd hvitløk
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts oregano
1 ts basilikum
Litt revet muskatnøtt
300 g hakket oksekjøtt
4 store revne gulerøtter
¾ dl Heinz tomatketchup
3 bokser flådde, hakkede tomater
1½ dl vann
2 dl Provamel Soya Cuisine (soyabaseret matfløte)
Glutenfri lasagneplater fra OrgraN
Fremgangsmåte:
Løk og hvitløk svitses i fettstoffet.
Krydder tilsettes, når løkene er gyldne, og detetter brunes kjøttet i løkblandingen.
Tilsett nå ketchup og de revne gulerøtter, og la surre ved moderat varme et par minutter.
Tilsett de hakkede tomater, vann og soyafløten.
Skru litt ned for varmen, og la surre på blusset 10 minutter.
Lasagnen legges sammen i smurt, ildfast fat, skiftevis lasagnesaus og lasagneplater.
Start og slutt med lasagnesaus.
Lasagnen settes i forvarmet ovn ved 180 grader (varmluft) i ca. 35 minutter.
Slukk deretter ovnen og la lasagnen hvile i ovnen i ennå 10-15 minutter.
Serveres med f.eks. blandet salat og tomatsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Oskars spisekammer
(Intern: 21818)
Kategori:
Ovnsrett Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Danmark Innlagt dato:2006-04-22
Oppdatert dato:2006-04-22
Lesere: 8857 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.