Fotograf:
Matprat.no
Biff på vinkokte poteter inneholder
105 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Biff på vinkokte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff på vinkokte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5814 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff på vinkokte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.03 | 885.69 | Kcal |
Protein | 6.96 | 58.69 | gram |
Karbohydrat | 8.07 | 68.05 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 13.41 | gram |
Fett | 3.54 | 29.85 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 5.31 | gram |
Alkohol | 1.41 % | | | |
Salt | 0.24 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.72 | Kr 73.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 687 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Pensle en ildfast form med olje. Skrell potetene og skjær dem i ca. 1/2 cm tykke skiver. Legg potetskivene i den ildfaste formen. Hell vinen over poetene. Krydre med salt og pepper.
2. Stek potetene midt i ovnen på 200 ° C i ca. 45 minutter.
3. Krydre biffene med salt og pepper. Stek biffene i varm panne et par minutter på hver side.
4. Kjør mandler, løk, hvitløk, timian og persille i en food-processor og fordel blandingen på biffene.
5. Ta ut potetformen og legg på biffene på potetene. Legg på lokk og la biffene steke sammen med potetene ca. 10 minutter.
Alt i en form, mørt, saftig og smakfullt ...
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18623)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-20
Oppdatert dato:2004-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift