Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ovnsbakte hvittingruleter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ovnsbakte hvittingruleter



Ovnsbakte hvittingruleter inneholder 111 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakte hvittingruleter har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsbakte hvittingruleter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stk filethvittingfileter
1dashsalt
hvit pepper
2stksjalottløk
2sssmør
1dlhvitvin
1dlfiskekraft eller fiskebuljong
1tskarri
1ssmaizena
2dlfløte
1stkrød paprika
0,25stkisbergsalat
1dashsalt




Næringsdeklarasjon for Ovnsbakte hvittingruleter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.20437.35Kcal
Protein9.9539.13gram
Karbohydrat1.556.10gram
Kostfiber0.441.73gram
Fett6.6826.27gram
Mettet fett4.1416.28gram
Alkohol0.60 %
Salt0.250.97gram
Pris på oppskriftenKr 7.43Kr 29.22Kroner
Hele oppskriften veier1 573 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå hvittingfiletene og fjern bein. Strø med salt og hvit pepper. Rull dem sammen til 8 ruletter. Rull fisken med den hviteste siden ut. Om nødvendig kan rulettene holdes sammen med en tannpirker.

Smør en ildfast form godt. Finhakk sjalottløk og strø denne i bunnen på formen. Legg i rulettene og hell over hvitvin og fiskekraft. Dekk til med aluminiumsfolie og bak fisken i ovn i 25 minutter.

Når fisken er ferdig, tas den ut av formen og holdes varm.

Sil kraften over i en kjele og tilsett karri. Om ønskelig kan karrien freses litt i smør først. På denne måten slipper du mer smak. Rør ut maisenna i fløte, og jevn sausen med dette. Kok til sausen blir passe tykk.

Kutt paprika i terninger og issalat i strimler. Varm disse så vidt i sausen.

Ta ut issalat og paprika. Fordel dette på 4 tallerkener. Legg to hvittingruletter på hver tallerken og hell sausen over. Server med ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11908)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 1644 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.