Påskekaker med ferskenfyll





Påskekaker med ferskenfyll oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Små påskekaker med ferskenfyll

Oppskriften inneholder 193 Kalorier, 16 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Påskekaker med ferskenfyll er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4stkegg
1krmsalt
0,75dlDansukker Sukker
1tsvaniljesukker
0,75dlhvetemel
1sspotetmel
1tsbakepulver
50grmandelspon

Fyll

4stkferskener i båter
3dlkremfløte
1tsvaniljesukker

Pynt

4ssDansukker Melis


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Påskekaker med ferskenfyll med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier193.392 589.51323.69Kcal
Protein4.2056.247.03gram
Karbohydrat15.74210.7626.35gram
Kostfiber1.1515.401.92gram
Fett12.37165.6420.70gram
Mettet fett6.2583.6910.46gram
Salt0.283.730.47gram
Pris på oppskriftenKr 5.05Kr 67.62Kr 8.45.-
Hele oppskriften veier1 339 totalt1 339 pr porsj167 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 kaker

Tegn åtte ringer, 12 cm i diameter, på bakepapir.
Kle ett eller flere rør, for eksempel papirhylser, med folie. Skill eggene. Visp hvitene stive sammen med saltet.
Tilsett deretter sukkeret og vaniljesukker under visping. Visp inn eggeplommene. Bland sammen hvetemel, potetmel og bakepulver, og vend det ned i røren. Fordel røren i sirklene, og strø på mandelspon.
Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter, varmluft anbefales ikke.
Løsne kakene fra papiret umiddelbart, og legg dem over de foliekledde hylsene.
Avkjøles på hylsen. Visp fløten stiv sammen med vaniljesukkeret. Skjær ferskenene i båter.
Sprut krem på kakene, og legg deretter på ferskenene. Sikt over melis, og server umiddelbart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33636)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Småkaker
Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20
Lesere: 231 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Påskekaker med ferskenfyll.Påskekaker med ferskenfyll.
Denne retten har 193,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.