Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr



Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr inneholder 209 Kalorier, 18 g Karbo, 7 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
350grhvetemel
175grmargarin eller smør
1knivsoddsalt
0,5dlkaldt vann

FYLL:

300grkokt brissel
150grsjampinjong
1stk storløk

SAUS:

30grmargarin eller smør
1,5sshvetemel
2dlkraft (evt brisselkraft)
3stkeggeplommer
1dashsalt
1dashpepper




Kalorier og næringsinnhold i Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208.793 182.02795.51Kcal
Protein7.31111.4127.85gram
Karbohydrat18.13276.3169.08gram
Kostfiber1.1817.984.50gram
Fett11.63177.2444.31gram
Mettet fett2.7341.6110.40gram
Salt0.426.471.62gram
Pris på oppskriftenKr 5.22Kr 79.55Kr 19.89.-
Hele oppskriften veier1 524 totalt1 524 pr porsj381 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Start med paideigen: Hakk mel og smør sammen, tilsett salt og vann og elt deigen hurtig sammen. La den stå kaldt i 30 minutter i kjøleskapet.

Kok brislene 20-25 minutter i lettsaltet vann, fjern hinner og avkjøl dem under lett press, for eksempel mellom to tallerkener.

Skjær brislene i terninger, gjør soppen i stand og fres begge deler sammen med finhakket løk i 7-8 minutter.

Kle en paiform eller annen ildfast form i bunnen og et stykke opp på sidene med 2/3 av paideigen og ha deretter i stuingen, som lages slik:

Smelt smøret i en gryte, rør først i melet og deretter kraften. Smak til med salt og pepper og la dem koke noen minutter. Rør i eggeplommene, én om gangen, etter at gryten er tatt av varmen. Tilsett blandingen av brissel, sopp og løk, og fordel så denne stuingen i formen.

Kjevl resten av paideigen ut til et lokk som legges over innholdet i formen og klemmes godt sammen i kantene. Prikk hull på lokket med en gaffel og stek retten i stekeovnen ved 200-225 C i ca 30 minutter. Server straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6645)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere: 1429 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.