Pai med skalldyr



Pai med skalldyr oppskrift.
Fotograf: Eva Brænd
En enkel og god pai fylt med krabbe, reker og blåskjell. Passer godt på et koldtbord eller som en selvstendig rett med en frisk salat og godt brød til.

Oppskriften inneholder 191 Kalorier, 10 g Karbo, 12 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med skalldyr er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4566 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkkrabbeskjell, fylt
150grreker, uten skall
150grblåskjell, uten skall

Paideig

150grhvetemel
75grsmør
1ssvann

Fyll

3stkegg
3dlmatfløte
1ssgressløk
0,5tssalt
0,5tskajennepepper

Tilbehør

brød
salat




Næringsdeklarasjon for Pai med skalldyr!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190.94604.67Kcal
Protein12.4539.43gram
Karbohydrat9.5030.08gram
Kostfiber0.632.00gram
Fett11.3235.85gram
Mettet fett6.2919.92gram
Salt1.023.24gram
Pris på oppskriftenKr 10.60Kr 33.57Kroner
Hele oppskriften veier1 267 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,9 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Paideig
Elt sammen mel, smør og vann til en jevn deig. Tilsett en skje kaldt vann hvis deigen virker tørr. Kjevle deigen ut og kle en paiform.
Prikk bunnen godt og sett formen i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Forstek paiskallet midt i ovnen i ca. 12 minutter. Ta den ut.

Fyll
Plukk krabbematen ut av skjellet, sil eventuell lake fra reker og blåskjell. Fordel skalldyrene i paiskallet.
Visp sammen egg, fløte, hakket gressløk, salt og kajennepepper og hell det i formen.
Stek paien videre nederst i ovnen til fyllet er fast, ca. 25 minutter. Server paien varm med salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29193)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med skalldyr.Pai med skalldyr.
Denne retten har 190,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.