Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Parisiennepoteter med rogndryss oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Parisiennepoteter med rogndryss



Parisiennepoteter med rogndryss inneholder 146 Kalorier, 13 g Karbo, 3 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Parisiennepoteter med rogndryss har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Parisiennepoteter med rogndryss er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkBrage poteter
1stkrød løk
1kvist(er)dill
1boks(er)rød rogn
1boks(er)sort rogn
2dlrømme
1dashsmør og olje til steking
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Parisiennepoteter med rogndryss!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145.63586.16Kcal
Protein2.8011.27gram
Karbohydrat12.5350.43gram
Kostfiber1.255.03gram
Fett9.0936.59gram
Mettet fett3.4513.89gram
Salt0.783.13gram
Pris på oppskriftenKr 3.53Kr 14.21Kroner
Hele oppskriften veier1 610 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en nydelig forrett før middager med fugl eller svinekjøtt. Du kan imponere med denne - den ser mer avansert ut enn den er å lage! Varier gjerne med rogn i flere farger eller ved å tilsette friske urter i dressingen.

Vi har valgt Brage poteter, men alle poteter som ikke er for melne kan brukes. For å lage parisiennepoteter trenger du et parisiennejern (uthulingsjern) for å få fine runde kuler.

Skrell potetene. Lag kuler med jernet. Start i den butte enden av poteten, så får du mer ut av den. Forvell potetkulene i lettsaltet, kokende vann i 5 - 6 min. Skyll dem raskt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Ha parisiennepotetene over i en panne med smør og olje. Tilsett grovklippet dill og surr forsiktig over middels varme i 6 - 8 min. Potetene skal være gyldne og noe myke i konsistensen.

Anrett parisiennepotetene på en porsjonstallerken. Finhakk løken og strø den over potetkulene. Fordel rømmen i to skåler. Tilsett sort rogn i den ene, rød rogn i den andre. Spar gjerne litt rogn til pynt. Bland rognen godt med rømmen og smak til med salt og pepper. Hell de to rømmeblandingene vekselsvis over de anrettede potetene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14873)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-26
Oppdatert dato:2003-07-26
Lesere: 3322 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Caprese poteter.Caprese poteter.
Denne retten har 92,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Poteter og squash med ost og urter.Poteter og squash med ost og urter.
Denne retten har 192,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nypotetcanapèer.Nypotetcanapèer.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.