Fotograf:Kylling.no
Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell inneholder 161 Kalorier, 8 g Karbo, 13 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vask blåskjellene godt under rennende, kaldt vann. Legg dem i en kjele tilsatt hvitvin og legg lokk på. Damp blåskjellene over sterk varme til de åpner seg. Ta av de fineste til pynt, og rens resten.
Skjær kylling- og laksefiletene i fingertykke strimler. Finhakk hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk, dill, kylling og laks. Fres det til kyllingkjøttet er blitt hvitt rundt det hele. Tilsett hvitvinen som skjellene ble dampet i og kremfløte. Ha i safran. La alt trekke et par minutter til kylling og fisk er gjennomtrukket.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta av de fineste rekene til pynt og rens resten. Sil bort kokevannet. Ikke skyll pastaen i kaldt vann, men bland den direkte inn i safransausen sammen med blåskjell og rensede reker. Anrett pastaretten på et fat og pynt med blåskjell og reker med skall.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968272)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2018-12-29