Pasta med kylling. laks. reker og blåskjell



Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell inneholder 161 Kalorier, 8 g Karbo, 13 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2234 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
250grfriske blåskjell
eller 1/2 liten boks hermetiske muslinger liten
1,5dltørr hvitvin
2stkkyllingfileter
100grlaks, evt. ørret eller røye
2feddhvitløk
1bunt(er)dill
2dlkremfløte
1knivsoddsafran
0,5tsgurkemeie
150grbåndspagetti (tagliatelle)
100grfriske reker, evt. pillede reker




Næringsdeklarasjon for Pasta med kylling. laks. reker og blåskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.851 111.35Kcal
Protein12.6687.47gram
Karbohydrat8.4558.38gram
Kostfiber0.584.01gram
Fett7.5652.23gram
Mettet fett3.7625.98gram
Alkohol1.03 %
Salt0.432.98gram
Pris på oppskriftenKr 11.47Kr 79.25Kroner
Hele oppskriften veier1 382 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo21,01 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vask blåskjellene godt under rennende, kaldt vann. Legg dem i en kjele tilsatt hvitvin og legg lokk på. Damp blåskjellene over sterk varme til de åpner seg. Ta av de fineste til pynt, og rens resten.

Skjær kylling- og laksefiletene i fingertykke strimler. Finhakk hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk, dill, kylling og laks. Fres det til kyllingkjøttet er blitt hvitt rundt det hele. Tilsett hvitvinen som skjellene ble dampet i og kremfløte. Ha i safran. La alt trekke et par minutter til kylling og fisk er gjennomtrukket.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta av de fineste rekene til pynt og rens resten. Sil bort kokevannet. Ikke skyll pastaen i kaldt vann, men bland den direkte inn i safransausen sammen med blåskjell og rensede reker. Anrett pastaretten på et fat og pynt med blåskjell og reker med skall.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 2118968272)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2018-12-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell.Pasta med kylling, laks, reker og blåskjell.
Denne retten har 160,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.