Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D





Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D inneholder 201 Kalorier, 33 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
150grpenne (pasta), økologisk
1ssolivenolje
0,5feddhvitløk, finhakket
1stk filetansjosfilet
1dlvann
50grbrokkoli
evt. steinfrie grønne olivener
1tsbasilikum, finhakket
olivenolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200.75161.73Kcal
Protein6.475.21gram
Karbohydrat33.2326.77gram
Kostfiber2.391.93gram
Fett4.133.33gram
Mettet fett0.590.48gram
Salt0.220.18gram
Pris på oppskriftenKr 2.67Kr 2.15Kroner
Hele oppskriften veier322 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(fra 9 måneder, gir 3-5 porsjoner) Jeg har møtt noen barn som i tidlig alder strekker seg over bordet etter olivenskålen. Ha barnet ditt denne lidenskapen, kan du hakke opp et par olivener i denne retten. De minste skal ikke ha mye salt, men salttilførselen fra en liten ansjosfilet har liten betydning, og minsten har bruk for litt ekstra D-vitaminer nå i vinterhalvåret.

Kok penne etter anvisning på pakken. Varm oljen i en kjele. Ha i finhakket hvitløk og ansjosfilet Fres blandingen til ansjosen er oppløst. Tilsett vann. Del brokkolien i små buketter før du har den i kjelen. La det koke i 5 minutter.
Ha eventuelt i olivener. Skru ned varmen, og la kjelen putre enda 5 minutter slik at alle smakene blandes godt.
Mos sausen til konsistensen passer barnet. Bland saus, penne og basilikum i en bolle. Hell over litt ekstra olivenolje hvis dere liker det, og pynt med en oliven eller to.
Barn som ikke lider av glutenallergi, kan så smått begynne sin vandring i pastaens verden fra de er rundt 8 måneder gamle. Fersk pasta er å foretrekke, men det er praktisk å ha tørket pasta (økologisk) tilgjengelig til for eksempel en søndag kjøleskapet er tomt for det meste. Pasta er enkel å fordøye, og tilbehøret i pastarettene er ofte rike på vitaminer, mineraler og gode fettsyrer (oljer).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Barnemat.com
(Intern: 1436)
Kategori: Barnemat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 2392 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.