Pâté - fransk kjøttpostei



Pâté - fransk kjøttpostei inneholder 125 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Pâté - fransk kjøttpostei har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pâté - fransk kjøttpostei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5890 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
500grstorfe, elg eller lammekjøtt, malt
1stk liteløk
200grleverpostei
2dlbuljong (1/2 buljongterning + vann)
1tssalt
2krmpepper
1tstimian eller oregano
Ca 1,5feddhvitløk
2sshvetemel
2stkegg




Næringsdeklarasjon for Pâté - fransk kjøttpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.46243.06Kcal
Protein12.2723.77gram
Karbohydrat2.945.70gram
Kostfiber0.541.05gram
Fett7.0613.68gram
Mettet fett2.043.95gram
Salt1.122.18gram
Pris på oppskriftenKr 8.87Kr 17.18Kroner
Hele oppskriften veier1 162 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,37 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell og finhakk løken. Rør eventuelt ut leverposteien med litt fløte. Smør formen. Løs opp buljongterningen og avkjøl buljongen. Sett ovnen på 175 C.

Bland det malte kjøttet med løk, leverpostei, salt og krydder. Tilsett også mel, egg og buljong, og rør til farsen er blandet.

Hell farsen i en form på 1,5 liter, f.eks. brødform og glatt den til på overflaten. Stek den på nederste ribbe i ovnen ca 1 time. Det er ikke nødvendig med vannbad. La pâtéen bli kald før den hvelves.

Serveres som hovedrett med f.eks. fransk potetsalat og grønnsaker.

Som forrett med små sylteagurker, oliven og loff.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11053)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Frankrike
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.