Pâté - fransk kjøttpostei inneholder
125 Kalorier,
3 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Pâté - fransk kjøttpostei har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pâté - fransk kjøttpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5890 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pâté - fransk kjøttpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.46 | 243.06 | Kcal |
Protein | 12.27 | 23.77 | gram |
Karbohydrat | 2.94 | 5.70 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 1.05 | gram |
Fett | 7.06 | 13.68 | gram |
Mettet fett | 2.04 | 3.95 | gram |
Salt | 1.12 | 2.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.87 | Kr 17.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 162 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og finhakk løken. Rør eventuelt ut leverposteien med litt fløte. Smør formen. Løs opp buljongterningen og avkjøl buljongen. Sett ovnen på 175 C.
Bland det malte kjøttet med løk, leverpostei, salt og krydder. Tilsett også mel, egg og buljong, og rør til farsen er blandet.
Hell farsen i en form på 1,5 liter, f.eks. brødform og glatt den til på overflaten. Stek den på nederste ribbe i ovnen ca 1 time. Det er ikke nødvendig med vannbad. La pâtéen bli kald før den hvelves.
Serveres som hovedrett med f.eks. fransk potetsalat og grønnsaker.
Som forrett med små sylteagurker, oliven og loff.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11053)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.