Peprede brødpinner





Peprede brødpinner oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Peprede brødpinner passer godt som festsnacks eller som appetittvekker, og er et spennende alternativ til potetgull.

Oppskriften inneholder 195 Kalorier, 36 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Peprede brødpinner er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4,5dlvann
500grhvetemel
2tssalt
0,5pakkegjær
0,5tsgrovmalt pepper
2ssolivenolje
Olivenolje til pensling, flaksalt til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Peprede brødpinner!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier194.971 969.68Kcal
Protein5.8759.30gram
Karbohydrat35.73360.96gram
Kostfiber1.9119.30gram
Fett2.7527.78gram
Mettet fett0.383.84gram
Salt1.3613.79gram
Pris på oppskriftenKr 0.89Kr 8.99Kroner
Hele oppskriften veier1 010 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C. Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann, oljen og pepperen til senere. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etter hvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Nar deigen er nesten ferdig, tilsettes det siste vannet litt etter litt i små mengder. Deigen skal nå vare smidig og ha en blank overflate. Tilsett deretter olivenoljen og pepperen, og bland disse inn i deigen på sakte fart.

Dekk bakebollen med plast, og la den heve i en halv time. Hell deigen ut på bakebordet. Brett den sammen og legg den tilbake i bollen. La deigen heve videre i ca. 1 time.

Ta deigen ut på et melet bakebord og skjær ut tynne strimler. Strekk strimlene ut på en plate med bakepapir. Det er viktig at strimlene ikke blir for tynne, men heller ikke for tykke.
Pensle strimlene med olivenolje, og strø med litt flaksalt eller havsalt. La dem heve i 10 minutt er.

Stek brødpinnene i midten av ovnen ved ca. 220 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøles på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 26784)
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-01-12
Oppdatert dato:2010-01-12
Lesere: 3345 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Peprede brødpinner.Peprede brødpinner.
Denne retten har 194,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Valentin-pops.Valentin-pops.
Denne retten har 455,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.