Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6



Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6 inneholder 125 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
Confit av lår
6stkperlehønslår (store kyllinglår)
2sshavsalt
2feddhvitløk, hakket
timian
andefett (annet kokkefett)

Jarlsbergpoteter

10stk stormandelpoteter
2sscreme fraiche
150grjarlsberg, reven
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.60507.58Kcal
Protein9.5038.70gram
Karbohydrat5.5822.73gram
Kostfiber0.552.24gram
Fett7.0228.60gram
Mettet fett2.9512.02gram
Salt1.445.86gram
Pris på oppskriftenKr 4.29Kr 17.48Kroner
Hele oppskriften veier2 444 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,91 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

CONFIT av lår:
Marinér lårstykkene i salt, hvitløk og timian ca. 3 timer. Skrap bort saltet og kok dem i så mye fett at de dekkes. Bruk svak varme og trekk til kjøttet slipper bena. Stek dem gylne og sprø like før servering.

JARLSBERGPOTETER:
Bak potetene i ovn ved 180 gr varme til myke (ca. 1 time). Skrap ut det myke fra skallet og mos det. Rør inn creme fraiche og jarlsberg. Smak til. Legg lett press på mosen og sett i kjøleskap et døgn. Skjær mosen i firkanter og stek på tørr panne med middels varme.
I tillegg serveres blomkålragu og sennepssaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25937)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-14
Oppdatert dato:2009-06-14
Lesere: 1719 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.