Pigghå stekt med vinaigrette-poteter inneholder
105 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pigghå stekt med vinaigrette-poteter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pigghå stekt med vinaigrette-poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10420 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pigghå stekt med vinaigrette-poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.17 | 542.81 | Kcal |
Protein | 7.58 | 39.12 | gram |
Karbohydrat | 8.44 | 43.56 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 11.05 | gram |
Fett | 4.09 | 21.11 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 3.10 | gram |
Salt | 0.09 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 23.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 065 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pensle pigghå kotelettene med olje blandet med chili og 1 ts salt og la de trekke 1/2 time. Stek dem på en tørr teflonpanne 5 min. på hver side. Varm stekeovnen til 200 grader. Skjær potetene i tynne skiver og bland dem med olje, eddik, litt salt og pepper. Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bakeplater med bakepapir. Stek dem 20-25 min. i ovnen. Ha fennikelterninger i en gryte med 1/2 dl vand og litt salt og kok 2 min. med kraftig varme, tilsett ertene og varm opp.
Servering:
Anrett fisken på de 4 potetrosetter og arranger erter, fennikel og evt. litt friske krydderurter rundt om hver rosett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 2994)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.