Pigghå stekt med vinaigrette-poteter



Pigghå stekt med vinaigrette-poteter inneholder 105 Kalorier, 8 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Pigghå stekt med vinaigrette-poteter har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pigghå stekt med vinaigrette-poteter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere: 10420 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8skive(r)pigghå (600 g)
1ssolivenolje
1tsTørket chili
4stk storbagepoteter
3ssvalnødde)olje
1ssbalsamicoeddik
0,5stkfennikelknoll i små terninger
0,5kggrønne erter
litt friske krydderurter




Næringsdeklarasjon for Pigghå stekt med vinaigrette-poteter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.17542.81Kcal
Protein7.5839.12gram
Karbohydrat8.4443.56gram
Kostfiber2.1411.05gram
Fett4.0921.11gram
Mettet fett0.603.10gram
Salt0.090.49gram
Pris på oppskriftenKr 4.57Kr 23.59Kroner
Hele oppskriften veier2 065 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo32,1 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Pensle pigghå kotelettene med olje blandet med chili og 1 ts salt og la de trekke 1/2 time. Stek dem på en tørr teflonpanne 5 min. på hver side. Varm stekeovnen til 200 grader. Skjær potetene i tynne skiver og bland dem med olje, eddik, litt salt og pepper. Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bakeplater med bakepapir. Stek dem 20-25 min. i ovnen. Ha fennikelterninger i en gryte med 1/2 dl vand og litt salt og kok 2 min. med kraftig varme, tilsett ertene og varm opp.

Servering:
Anrett fisken på de 4 potetrosetter og arranger erter, fennikel og evt. litt friske krydderurter rundt om hver rosett.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2994)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.