Alle ingrediensene «tørrshakes» uten is, for så å tilsette is og shake. Server i cocktailglass.
Rabarbra- og jordbærpuré (1,4 liter)
200 g rabarbra, skrelt og kuttet i terninger
500 g jordbær
200 g sukker
400 g vann
Skrell rabarbra og del den i biter. Fjern hamsen påjordbærene og del jordbærene i biter.
Ha sukker og vann i en kjele, varm vannet til sukkeret harløst seg opp. Ta kjelen av platen og avkjøl.
Ha rabarbra og jordbær i en blender og hell oversukkerlaken. Du kan også benytte en stavmikser om du heller ønsker det.
Kjør alt til du får en fin puré av rabarbra og jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Stian Wehus
(Intern: 34168)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Cocktail Innlagt dato:2018-07-23
Oppdatert dato:2018-07-23