Fotograf:
Norges sjømatråd
Piroger med makrell inneholder
294 Kalorier,
12 g Karbo,
11 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Piroger med makrell har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Piroger med makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4251 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Piroger med makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 293.89 | 680.27 | Kcal |
Protein | 11.44 | 26.48 | gram |
Karbohydrat | 11.98 | 27.73 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 2.25 | gram |
Fett | 22.03 | 50.99 | gram |
Mettet fett | 8.63 | 19.98 | gram |
Salt | 2.63 | 6.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.20 | Kr 18.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 926 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 grader. Halvtin butterdeigplatene og kjevle dem ut. Skjær ut sirkler á ca 15 cm i diameter. Rens og del opp fisken i biter.
Hakk eggene. Bland egg og fisk forsiktig sammen med rømmen. Legg litt fyll på hver butterdeigsirkel. Brett sirkelen dobble og press kanten godt sammen. Pensle med egg og stek i 15- 20 minutter.
Tips
Piroger kan fylles med kokt eller stekt makrell og f.eks. løk, paprika, squash, oliven, dill eller estragon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2744)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift