Pizza med pølse og paprika inneholder
210 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Pizza med pølse og paprika har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med pølse og paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5430 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med pølse og paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 210.48 | 1 962.94 | Kcal |
Protein | 7.59 | 70.78 | gram |
Karbohydrat | 13.84 | 129.07 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 11.00 | gram |
Fett | 13.60 | 126.83 | gram |
Mettet fett | 6.44 | 60.06 | gram |
Salt | 1.07 | 9.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.56 | Kr 61.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 865 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens løk og fres den i smør, må ikke bli brun.
Ta skinnet av pølsen, mos den med gaffel og fres den sammen med løken.
Spe med fløten, la det småputre et par minutter og tilsett ketchup og litt pepper.
Rens løken til fyllet og skjær den i tynne ringer. Rens paprika og skjær den i tynne ringer.
Legg pizzaen på stekeplaten og legg den mosede pølsen over. Fyll oppå med løk- og paprikaringer, strø ost over. Sett pizzaen i ovnen ved 250 C i ca 10 minutter. Server den rykende varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6097)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift