Fotograf:Knut Pettersen Igjen en enkel pizza som vi bruker krydderpølser og cherrytomater i. Drivhuset er fullt av tomater og det finnes nå så mange forskjellige gode pølser i salg.
Dette blir en stor pizza i langpanne eller stor stekeplate, eller evt 2-3 små.
Ha lunkent vann og olje i en bolle. Tilsett smuldret gjær, salt og mel, og elt deigen til den er glatt og smidig. Dekk deigen så med et klede og la den heve til dobbel størrelse på et lunt sted i ca 30 minutter.
Finhakk løken og hvitløken og stek i oljen.tilsett resten av ingrediensene i sausen og kok i 10 minutter.
Ta opp deigen og kjevle den ut på bordet i en passende firkant eller runding. Ha den ut på en stekeplate og smør utover sausen først. (Kan evt heves litt mer før steking)
Legg alt fyllet på pizzaen og stek den i ca 20 minutter på 225 °C. Følg med når osten og kantene blir gyldne.
Velbekomme!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 32464)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza Innlagt dato:2016-08-05
Oppdatert dato:2016-08-05