Fotograf:
Mat.no
Porsjonspizza med salamipølse inneholder
238 Kalorier,
39 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Porsjonspizza med salamipølse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Porsjonspizza med salamipølse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Porsjonspizza med salamipølse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 238.44 | 494.76 | Kcal |
Protein | 6.93 | 14.38 | gram |
Karbohydrat | 38.56 | 80.01 | gram |
Kostfiber | 3.13 | 6.49 | gram |
Fett | 5.58 | 11.58 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 1.25 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.11 | Kr 2.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 415 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovnen: 225°C, i 8-10 minutter.
Rør gjær ut i det lunkne vannet, ha i olje og halvparten av melet. Rør godt sammen. La røren heve i 10 minutter. Tilsett salt og resten av melet og kna til deigen kjennes glatt og smidig og la den hvile litt. Del deigen i to og klem delene ut til to tynne leiver. Legg de på et stekebrett med bakepapir og fordel sausen over.
Dryss på ost. Skjær tomatene i skiver og legg de på sausen sammen med salami og stek pizzaene midt i ovnen som anvist.
Tips:
Ferdig kjøpt pizza blir ekstra god når du drysser på ekstra revet ost før steking.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967426)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2002-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift