Plukkfisk inneholder
83 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Plukkfisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Plukkfisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 24 lesere
Lesere:
62438 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Plukkfisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.22 | 440.81 | Kcal |
Protein | 6.87 | 36.39 | gram |
Karbohydrat | 7.66 | 40.57 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 4.98 | gram |
Fett | 2.58 | 13.67 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 7.57 | gram |
Salt | 0.43 | 2.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.99 | Kr 21.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 119 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og del potetene i terninger. Ha dem i en kjele og ha i melk så de blir så vidt dekket. Tilsett løk og salt. Kok opp og la koke ved svak varme til potetene er kokt. Røres av og til.Rens fisken og bland den i potetene. Tilsett smør. Smak til med muskat og varm opp.
Server med for eksempel revne gulerøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2823)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift