Plumpudding inneholder
347 Kalorier,
46 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Plumpudding har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Plumpudding er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
14196 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Plumpudding med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 347.21 | 7 572.30 | 473.27 | Kcal |
Protein | 4.59 | 100.10 | 6.26 | gram |
Karbohydrat | 46.26 | 1 008.88 | 63.06 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 42.53 | 2.66 | gram |
Fett | 14.13 | 308.16 | 19.26 | gram |
Alkohol | 1.82 % | 39.69 | 2.48 | gram |
Mettet fett | 6.36 | 138.71 | 8.67 | gram |
Salt | 0.10 | 2.21 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.87 | Kr 193.45 | Kr 12.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 181 totalt | 2 181 pr porsj | 136 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Bland den finhakkede nyretalgen med de andre tørre ingrediensene.
Sukat finsnittes og rosiner og korinter meles litt for å ikke gli ned i bunnen.
Røres godt.
Ha i allehånde og rom, og eggeplommer pisket med sukkeret.
Skjær til slutt inn de stivpiskede hvitene.
Hell deigen over i en smurt og strødd rund form.
Dekk med ett smurt bakepapir.
Kok i vannbad i ca 2 timer.
Hvelves før servering.
Flamberes med sprit.
Server med for eksempel vinsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967247)
Kategori:
Dessert
Land:
England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-22
Oppdatert dato:2002-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.