Pølse- og pastaform inneholder
185 Kalorier,
19 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pølse- og pastaform har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølse- og pastaform er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7201 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølse- og pastaform!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.10 | 745.03 | Kcal |
Protein | 8.69 | 34.98 | gram |
Karbohydrat | 19.41 | 78.13 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 4.31 | gram |
Fett | 7.84 | 31.56 | gram |
Mettet fett | 3.99 | 16.06 | gram |
Salt | 0.70 | 2.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.60 | Kr 14.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 610 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del pølsene i fire på langs og kutt opp i terninger. Stek i pannen til de er gyldne. Tilsett pastasausen, mais og hakket løk etter smak. Er sausen for syrlig kan du tilsette 1/2 ts sukker, en skvett melk eller rømme. Smak til med oregano og hvitløk. Kok opp og trekk bort fra platen.
Smelt 1 ss smør i en kjele. Rør inn melet og tilsett ca 3-4 dl melk. Ha oppi krydder etter ønske. Gjerne litt hvitløk, salt oregano, pepper o.l. Når sausen har begynt å småkoke, tilsett ca 3-4 ss revet ost. Ha litt og litt av gangen mens du visper. Når sausen er jevn og fin, trekk den av platen.
Kok ca. 300 gram pastaskruer.
Ha pastaskruene i en ildfast form og rør inn ostesausen. hell deretter pastasausen over i et jevnt lag, strø resten av osten over, og sett i ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter (når osten er gylden).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ida Lindboe
(Intern: 2118969130)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-06
Oppdatert dato:2005-11-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift