Fotograf:
Knut Pettersen
Denne sausen kan varieres ved å tilsette grønnsaker som brokkoli, grønne erter, hakket spinat, paprika og sopp. Oppskriften inneholder
148 Kalorier,
21 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta og ostesaus med grønnsaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10314 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta og ostesaus med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.69 | 600.36 | Kcal |
Protein | 5.76 | 23.41 | gram |
Karbohydrat | 20.96 | 85.20 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 8.86 | gram |
Fett | 4.05 | 16.46 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 6.87 | gram |
Salt | 0.12 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.87 | Kr 11.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 220 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen. Mens pastaen koker, lages sausen. Surr løk, gulrot, stilkselleri og purre i margarin i en kjele. Rør inn hvetemel. Tilsett melk. Rør til sausen koker. La sausen koke i 5 minutter. Tilsett ost og smak til med salt og pepper. Hell sausen over nykokt pasta. Dryss persille over.
Skinkestrimler, stekt bacon, reker, blåskjell eller tunfisk kan tilsettes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7582)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift