Fotograf:
Melk.no
En pastarett inspirert av de karakteristiske smakene fra områdene rundt Middelhavet. Oppskriften inneholder
313 Kalorier,
29 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta fra Middelhavet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4054 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta fra Middelhavet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 313.34 | 579.05 | Kcal |
Protein | 9.54 | 17.63 | gram |
Karbohydrat | 29.37 | 54.28 | gram |
Kostfiber | 2.62 | 4.84 | gram |
Fett | 16.94 | 31.31 | gram |
Mettet fett | 5.28 | 9.76 | gram |
Salt | 2.26 | 4.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.64 | Kr 12.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv sitronskall i fine strimler. Pass på slik at det hvite ikke kommer med, for da blir oljen besk.
Bland sitronskall, mynte, olivenolje, salt og pepper.
Kok pastaen som anvist på pakken. Fordel oljeblandingen over pastaen.
Server med feta, oliven og ruccola. Litt brød smaker også godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28573)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift