Rens, vask og kutt brokkolien i små buketter, kok de knapt møre i lettsaltet vann.
Varm smør i en kjele. Tilsett løk i skiver og stek over middels varme til løken er blank og myk. Tilsett vin og kremfløte, og la det småkoke i 4–5 minutter til sausen har tyknet litt. Rør inn paprikapulver, chilipulver og ost. La det hele få et raskt oppkok og smak til med salt og pepper. Tilsett brokkolien og rør forsiktig til den har blitt gjennomvarm.
Mens pastasausen lages kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende saltet vann. Hell vannet av og bland med pastasausen. Serveres med et dryss ristede mandelflak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Melk.no
(Intern: 30992)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2016-11-29
Oppdatert dato:2016-11-29