Begynn med syltetøyet, bruk ferdig eller egen oppskrift. Lag deretter paideigen. Kna sammen alle ingrediensene til en smidig
deig. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.
Del deigen i to deler. Kjevle ut hver del til et ca. 3 mm tykt rektangel på bakepapir. Skjær rektanglene i biter på ca. 5 x 8 cm og legg halvparten av dem på et brett med bakepapir. Legg en teskje med syltetøy på hver bit.
Lag tre snitt i midten av de andre rektanglene og legg dem som lokk over syltetøyet. Trykk kantene godt sammen med en gaffel. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl helt på rist.
Lag klar glasuren. Miks bringebærene og sil gjennom en finmasket sil. Bland melis og bringebærsaft til riktig konsistens. Sprinkle over paiene. Pynt med spiselige blomster eller strøssel!
Tips. Bytt ut bringebærene med andre bær for å sette annen farge og smak på glasuren!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 36468)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2022-06-27
Oppdatert dato:2022-06-27