Postei av skogsfugl





Postei av skogsfugl inneholder 237 Kalorier, 0 g Karbo, 15 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Postei av skogsfugl har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Postei av skogsfugl er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
250groppmalt kjøtt fra skogsfugl
200grrent brystkjøtt fra skogsfugl
100grinnmat, hjerte, lever og kråsIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
100grspekk
400grmedisterdeig
2stkegg
1,5dlrødvin
5clakevitt
2,5tssalt
0,5tspepper
0,5tsnellik
0,5tsingefær
1tstimian
250grbacon
1dashsmør til bruning


Annonse



Næringsdeklarasjon for Postei av skogsfugl!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier236.87648.96Kcal
Protein14.5239.78gram
Karbohydrat0.300.82gram
Kostfiber0.090.25gram
Fett18.1149.62gram
Mettet fett4.3511.92gram
Alkohol2.06 %
Salt1.895.18gram
Pris på oppskriftenKr 16.52Kr 45.26Kroner
Hele oppskriften veier1 644 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk fugleinnmaten og brun den i en panne. Avkjøl.

Skjær spekket i små terninger og gi det et oppkok i vann. Avkjøl.

Skjær brystkjøttet i fingertykke strimler og brun dem pent i en panne. Avkjøl.

Ha det malte fuglekjøttet sammen med medisterdeig, krydder, egg, vin og brennevin i en matprosessor. Kjør til en smidig farse. Bland til slutt inn spekkterninger og brunet fugleinnmat.

Kle en form, brødform eller liknende, med baconskiver. Legg i farse til det godt dekker bunnen. Legg så i strimler av brunet fuglekjøtt og dekk med farse. Nytt lag med kjøttstrimler og farse igjen.

Når formen er full så dunk formen litt hardt mot benken for å forsikre deg om at det ikke er luftlommer i posteien.

Stek posteien i ca 45 minutter ved 180 C. Bruk vannbad. Har du steketermometer, skal det vise 78 C i kjernen.

Når posteien er kald kan du dekorere toppen med f.eks. laurbærblad, olivener og skiver av sjampinjonger. Dekk det hele med aspik, gjerne tilsatt litt portvin eller madeira.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8110)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 3710 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.