Fotograf:Funksjonell mat Kalori-lette kjeks med myk kjerne og sprø utside.
Oppskriften inneholder 237 Kalorier, 4 g Karbo, 19 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland alt det tørre først og tilsett så de våte ingrediensene. Lag små kuler på et bakepapir og trykk dem flate.
Stekes på 175 grader i maks 13 min, og avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33046)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Diett/allergi:
Kalorifattig Innlagt dato:2017-05-26
Oppdatert dato:2017-05-26