Bland sammen mel, kakao, bakepulver, salt og Sukrin Gold i en bolle. Rør inn smør og egg til deigen er en sammenhengende masse.
Trill små kuler av deigen og trykk dem flate på et stekebrett kledd med bakepapir.
Stek i 8-9 minutter ved 190 grader midt i ovnen, og legg dem deretter til avkjøling på en bakerist.
Fyll:
Ha smøret i en bolle og kjør på lav styrke i en liten kjøkkenmaskin. Tilsett melis og vaniljepulver, deretter litt og litt vann.
Kjør på høy hastighet til kremen blir lett og luftig (ca 2-3 minutter).
Når kjeksen og kremen er ferdig, legger du en liten porsjon krem midt på en kjeks og deretter legges en ny kjeks oppå. Klem forsiktig sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33041)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Diett/allergi:
Div diett Innlagt dato:2017-05-26
Oppdatert dato:2017-05-26