Fotograf:Rosemarie Pettersen Enkle og gode kaker som smaker nydelig slik halvvarme. Perfekt til kaffe og tranebærene kan man bytte ut med for eksempel rosiner eller annen tørket frukt. Kakene bør spises ferske, eller legges i tett boks til senere.
Bruk 2 bakeplater med bakepapir og 190 grader i ovnen
Smør og sukker røres hvitt.
Pisk inn vaniljesukker og eggeplommen
Bland salt og hvetemel inn godt og til slutt kokosmasse og bærne.
Rør godt sammen og sett så i topper på bakeplatene med en spiseskje. Ha litt avstand.
Stekes midt i ovnen ved 190 grader i 10-12 minutter, eller til de er litt gylne.
La hvile på platene før de legges forsiktig over på fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34961)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Innlagt dato:2020-04-26
Oppdatert dato:2020-04-26