2
Deigen:
Rør smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Rør hvetemel, mandler og appelsinskall inn i deigen. Pisk eggehvitene stive. Rør først halvparten av eggehviten inn i deigen og vend deretter forsiktig resten av eggehviten inn i deigen.
Sett deigen i små topper med to teskjeer på en bakeplate med bakepapir. Ha god avstand imellom da de flyter en del utover under steking.
Stek kjeksen i ca. 10- 15 minutter, til de er lysebrune i kanten.
3
Pynt:
Avkjøl kakene på en bakerist og dekorer de med dekorskrift og strøssel. Oppbevares i en tett kakeboks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33770)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14