Fotograf:
Esten Borgos
Quesadillas er en meksikansk rett og i denne oppskriften har vi gjort den litt mer norsk med sardiner. Med paprika, cheddarost og jalapeños er det en smakfull rett. Oppskriften inneholder
205 Kalorier,
17 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quesadillas med sardiner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3021 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quesadillas med sardiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.39 | 502.18 | Kcal |
Protein | 9.47 | 23.15 | gram |
Karbohydrat | 17.27 | 42.23 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 3.59 | gram |
Fett | 10.61 | 25.94 | gram |
Mettet fett | 5.18 | 12.67 | gram |
Salt | 1.00 | 2.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.80 | Kr 19.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 978 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.
Skjær paprika og jalapeño i biter, og riv cheddar.
Smør kremost på halvparten av tortillawraps, og fordel sardiner, paprika og jalapeño utover.
Dryss over cheddarost og legg resten av tortillawraps over.
Smør olivenolje på toppen av hver quesadilla, og legg den smurte siden ned i en varm stekepanne.
Snu den forsiktig når den er lysebrun og stek på den andre siden til osten er smeltet.
Server med tomatsalsa og lettrømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31421)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Mexico
Innlagt dato:2014-05-16
Oppdatert dato:2014-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift