Rådyrstek 2 (Rådyrlår) inneholder
104 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Rådyrstek 2 (Rådyrlår) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rådyrstek 2 (Rådyrlår) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
33083 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rådyrstek 2 (Rådyrlår)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.10 | 682.58 | Kcal |
Protein | 12.98 | 85.11 | gram |
Karbohydrat | 0.44 | 2.89 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 11.61 | gram |
Fett | 5.10 | 33.44 | gram |
Mettet fett | 2.76 | 18.10 | gram |
Alkohol | 0.14 % | | | |
Salt | 0.33 | 2.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.78 | Kr 123.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ut benet på steken, knekk det og legg det i kaldt vann, kok det langsomt opp, skum godt. Tilsett salt og hel hvitpepper. La det småkoke til en smakfull kraft til å spe steken med. Kok kraften dagen i forveien.
Skjær spekket til strimler. Spekk steken langs trevlene på kjøttet. Bruk spekkenål. Steken surres med skåldet hyssing.
Knus enerbær, bland dem med resten av krydderet og gni det godt inn rundt steken.
Brun steken godt rundt det hele i brunet smør. Legg den over på stekeristen som settes over stekepannen som er dekket med aluminiumsfolie i bunnen. Sett steken i ovnen ved 200 C i ca 1 1/2 time. Spe den etter hvert med varmt kraft og øl.
Skjær zucchini i tynne strimler og fres dem i smør, tilsett soppen når zucchinien begynner å mykne. Krydre med salt, malt hvitpepper og salvie.
Pisk opp sjyen i pannen med litt viltkraft, sil den. Skjær steken i tynne skiver og server den med sjy til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10764)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift