Rådyrstek 2 (Rådyrlår)



Rådyrstek 2 (Rådyrlår) inneholder 104 Kalorier, 0 g Karbo, 13 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Rådyrstek 2 (Rådyrlår) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rådyrstek 2 (Rådyrlår) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 33083 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kglårstek av ungt dyr
1dashsalt
hele hvitpepper
100grspekk
8stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt
malt hvitpepper
50grsmør eller margarin
1dlpils
3dlviltkraft
400grzucchini eller squash
3sssmør eller margarin
1liten bokssjampinjong,
salvie




Næringsdeklarasjon for Rådyrstek 2 (Rådyrlår)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104.10682.58Kcal
Protein12.9885.11gram
Karbohydrat0.442.89gram
Kostfiber1.7711.61gram
Fett5.1033.44gram
Mettet fett2.7618.10gram
Alkohol0.14 %
Salt0.332.19gram
Pris på oppskriftenKr 18.78Kr 123.14Kroner
Hele oppskriften veier2 623 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,69 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær ut benet på steken, knekk det og legg det i kaldt vann, kok det langsomt opp, skum godt. Tilsett salt og hel hvitpepper. La det småkoke til en smakfull kraft til å spe steken med. Kok kraften dagen i forveien.

Skjær spekket til strimler. Spekk steken langs trevlene på kjøttet. Bruk spekkenål. Steken surres med skåldet hyssing.

Knus enerbær, bland dem med resten av krydderet og gni det godt inn rundt steken.

Brun steken godt rundt det hele i brunet smør. Legg den over på stekeristen som settes over stekepannen som er dekket med aluminiumsfolie i bunnen. Sett steken i ovnen ved 200 C i ca 1 1/2 time. Spe den etter hvert med varmt kraft og øl.

Skjær zucchini i tynne strimler og fres dem i smør, tilsett soppen når zucchinien begynner å mykne. Krydre med salt, malt hvitpepper og salvie.

Pisk opp sjyen i pannen med litt viltkraft, sil den. Skjær steken i tynne skiver og server den med sjy til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10764)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rådyrfilet med potetkaker.Rådyrfilet med potetkaker.
Denne retten har 102,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.