Fotograf:
Kylling.no
ca. 3 dl
Oppskriften inneholder
127 Kalorier,
30 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrachutney 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrachutney 1 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 127.14 | 1 747.60 | 582.53 | Kcal |
Protein | 0.76 | 10.45 | 3.48 | gram |
Karbohydrat | 29.65 | 407.55 | 135.85 | gram |
Kostfiber | 2.03 | 27.90 | 9.30 | gram |
Fett | 0.16 | 2.20 | 0.73 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.14 | 0.05 | gram |
Salt | 0.01 | 0.11 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 60.21 | Kr 20.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 375 totalt | 1 375 pr porsj | 458 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 93,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
deciliter
Skyll rabarbraen og skrell eventuelt grove stilker. Skjær rabarbraen i biter. Skrell løken og skjær den i skiver.
Bland rabarbra, løk, eddik, vann og rosiner i en gryte. Kok opp under lokk i ca. 10 minutter. Rør inn sukker og krydder.
Kok chutneyen uten lokk på middels varme til den tykner, ca. 30 minutter. Hell chutneyen i glass og sett på lokk. Avkjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25194)
Kategori:
Chutney
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-18
Oppdatert dato:2008-10-18
Lesere:
4699 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift