Fotograf:
Mat.no
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem inneholder
90 Kalorier,
18 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6934 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.69 | 378.65 | Kcal |
Protein | 0.66 | 2.79 | gram |
Karbohydrat | 17.96 | 75.82 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 4.18 | gram |
Fett | 1.47 | 6.21 | gram |
Mettet fett | 0.91 | 3.84 | gram |
Salt | 0.02 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 11.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 111 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og sukker. Snitt vaniljestangen i to på langs og skrap ut frø. Tilsett alt i sukkerlaken. La det få koke ca. 15 minutter.
Vask og skrell rabarbraen og skjær i jevne stykker. Ha dem sammen med mynten i kjelen og trekk den bort fra varmen. La den stå til den blir kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 38)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift