Rapphøns Ancienne inneholder
146 Kalorier,
6 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rapphøns Ancienne har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rapphøns Ancienne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4046 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rapphøns Ancienne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.14 | 674.62 | Kcal |
Protein | 12.14 | 56.04 | gram |
Karbohydrat | 5.96 | 27.51 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 3.37 | gram |
Fett | 6.74 | 31.11 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 14.40 | gram |
Alkohol | 1.66 % | | | |
Salt | 0.71 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.76 | Kr 54.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 847 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll, tørk og del dem i to. Ha på salt og pepper.
Strimle bacon rett i en gryte. Skrell og hakk løken. Begynn med å frese bacon og tilsett løken. La den frese me i baconfettet. Legg i fugledelene og brun dem på begge sider. La dem ligge med den runde siden opp. Krydre med timian og rosmarin.
Hell på ca 1 dl vin. Legg på lokk og la fuglene steke 20-25 minutter. Ta fuglene opp og hold dem varme under aluminiumsfolie.
Hell på resten av vinen i gryten. La det koke litt inn. Tilsett crème fraiche. Smak eventuelt til med mer salt og pepper.
Rist brødet og legg skivene på et varmt fat. Legg en halv rapphøne på hver skive og hell sausen over.
Server med en salat av bladsalat, ruccolasalat, kiwi og sitronskiver samt pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8095)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift