Rapphøns Ancienne



Rapphøns Ancienne inneholder 146 Kalorier, 6 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Rapphøns Ancienne har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rapphøns Ancienne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4046 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkrapphøns
1tssalt
1krmpepper
1pakkebacon, ca 140 g
2stkløk
0,5tstimian
0,5tsrosmarin
3dlrødvin
Ca 1,5dlcrème fraiche
4skive(r)formloff




Næringsdeklarasjon for Rapphøns Ancienne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146.14674.62Kcal
Protein12.1456.04gram
Karbohydrat5.9627.51gram
Kostfiber0.733.37gram
Fett6.7431.11gram
Mettet fett3.1214.40gram
Alkohol1.66 %
Salt0.713.26gram
Pris på oppskriftenKr 11.76Kr 54.29Kroner
Hele oppskriften veier1 847 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,31 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll, tørk og del dem i to. Ha på salt og pepper.

Strimle bacon rett i en gryte. Skrell og hakk løken. Begynn med å frese bacon og tilsett løken. La den frese me i baconfettet. Legg i fugledelene og brun dem på begge sider. La dem ligge med den runde siden opp. Krydre med timian og rosmarin.

Hell på ca 1 dl vin. Legg på lokk og la fuglene steke 20-25 minutter. Ta fuglene opp og hold dem varme under aluminiumsfolie.

Hell på resten av vinen i gryten. La det koke litt inn. Tilsett crème fraiche. Smak eventuelt til med mer salt og pepper.

Rist brødet og legg skivene på et varmt fat. Legg en halv rapphøne på hver skive og hell sausen over.

Server med en salat av bladsalat, ruccolasalat, kiwi og sitronskiver samt pasta.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8095)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 257,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.