Fotograf:Knut Pettersen En rask rett som er delvis kopiert fra Masalamagic og som bruker deres curry paste. Oppskriften er lagd opprinnelig av Niru Kumra
Curry pasten til Masalamagic er ganske sterk og kan evt vannes ut med litt vann. Men den har mye aroma i seg og passer fint med kjøttdeig.
Kjøttdeigblandingen kan og brukes i pitabrød, på pizza eller til taco.
Oppskriften inneholder 185 Kalorier, 15 g Karbo, 12 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Varm opp pannen og ha i kjøttdeigen. La den bli brun og så har du i curry paste. Så videre paprika, evt andre grønnsaker som er finhakket. Til slutt sjampinjong.
Server med ris eller du kan bruke den som nevnt over.
PS
Jeg brukte 1 ss curry paste og det var nok for oss.
Note fra Niru Kumra
Curry er en kjent saus fra det indisk kjøkken. I tillegg har vi en krydderblanding som kan bestå av opptil 20 forskjellige krydder. Denne blandingen kan variere fra delstat til delstat. Her kan du smake min curry paste som er knust med olje og min krydderblanding uten noen kunstige konserveringsmidler eller tilsetninger. Ikke minst er den både gluten- og melkefri.
Paste betyr mos og er i prinsippet det samme som en pesto. Du kan bruke denne til å lage mange spennende retter med indisk smak. Min currypaste er sterk, ønsker du mildere smak bør du tilsette litt væske. Både vann og fløte kan brukes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 32658)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2016-11-20
Oppdatert dato:2016-11-20