Reinsdyrpatè inneholder
306 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrpatè har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrpatè er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5968 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Reinsdyrpatè med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 306.07 | 3 629.62 | 362.96 | Kcal |
Protein | 11.04 | 130.92 | 13.09 | gram |
Karbohydrat | 4.49 | 53.25 | 5.32 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 5.10 | 0.51 | gram |
Fett | 27.01 | 320.31 | 32.03 | gram |
Mettet fett | 3.15 | 37.36 | 3.74 | gram |
Salt | 1.47 | 17.39 | 1.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.35 | Kr 87.16 | Kr 8.72 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 186 totalt | 1 186 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
skiver
Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.
Ha halvparten av leveren og reinsdyrskavet. Alt spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. Tilsett resten av leveren og reinsdyrskavet etter speing.
Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.
Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8209)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift