Reinsdyrpatè



Reinsdyrpatè inneholder 306 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrpatè har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Reinsdyrpatè er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5968 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grsvinelever
200grreinsdyrskav
250grspekk
0,5stkløk
1dlhvetemel
2stk filetansjosfileter
2stkegg
1dlfløte
0,5dlkokekraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2tssalt
0,5tspepper
0,5tsmuskat
0,5tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Reinsdyrpatè med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier306.073 629.62362.96Kcal
Protein11.04130.9213.09gram
Karbohydrat4.4953.255.32gram
Kostfiber0.435.100.51gram
Fett27.01320.3132.03gram
Mettet fett3.1537.363.74gram
Salt1.4717.391.74gram
Pris på oppskriftenKr 7.35Kr 87.16Kr 8.72.-
Hele oppskriften veier1 186 totalt1 186 pr porsj119 pr stk gram
Energiprosent fra karbo5,86 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.

Ha halvparten av leveren og reinsdyrskavet. Alt spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. Tilsett resten av leveren og reinsdyrskavet etter speing.

Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.

Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8209)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrpaté med einebær.Reinsdyrpaté med einebær.
Denne retten har 306,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté med tyttebær.Reinsdyrpaté med tyttebær.
Denne retten har 145,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté 2.Reinsdyrpaté 2.
Denne retten har 135,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.