Fotograf:
Matprat.no
Reinsdyrpaté 2 inneholder
135 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrpaté 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrpaté 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5828 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrpaté 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.16 | 414.52 | Kcal |
Protein | 16.90 | 51.83 | gram |
Karbohydrat | 0.74 | 2.27 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 0.80 | gram |
Fett | 7.12 | 21.84 | gram |
Mettet fett | 2.77 | 8.50 | gram |
Salt | 1.93 | 5.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.24 | Kr 37.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 227 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Ha alle ingrediensene i en foodprocessoren og kjør til en litt grov masse. Rør inn tyttebærene for hånd til slutt. Hell over i en smurt ildfast form.
2. Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175°C i ca. 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetemperatur på 76°C.
Kan serveres med rørte tyttebær, rognebærgele eller tyttebærrømme.
Tips: Reinsdyrkjøtt er veldig magert så det er viktig at pateen lages med noe fett. Medisterdeig egner seg godt, alternativt kan man bruke spekk eller lettsaltet sideflesk.
Får du ikke tak i kvernet reinsdyrkjøtt kan du kjøpe reinsdyrskav. Halvtin skavet og ha det i foodprocessor og kjør med kniven til du får den finkuttet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18568)
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-02
Oppdatert dato:2004-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift