Fotograf:
Matprat.no
Har du stek til overs etter gårsdagens middag? Å lage seg et smørbrød på ”tiloversmaten” er en riktig så økonomisk og fabelaktig måte å lage nok et velsmakende måltid på! Oppskriften inneholder
178 Kalorier,
9 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsmørbrød med kantareller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2627 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsmørbrød med kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 178.02 | 697.62 | Kcal |
Protein | 12.23 | 47.93 | gram |
Karbohydrat | 9.24 | 36.21 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 3.49 | gram |
Fett | 10.04 | 39.34 | gram |
Mettet fett | 5.83 | 22.85 | gram |
Salt | 0.78 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.76 | Kr 61.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 392 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek kantarellene i varm panne med smør, og krydre med salt og pepper.
2. Smør brødskiven med smør. Legg på salat, skiver med reinsdyrstek, kantareller og ripsgelé. Pynt gjerne med en fin urt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 30085)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-28
Oppdatert dato:2012-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift