Fotograf:Mari Svenningsen En - to- sulten! En skikkelig sandwich med glasert reinsdyrskav. Enkelt og digg!
Oppskriften inneholder 183 Kalorier, 22 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stek skiver av landbrød til de er gylne og sprø i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig fett absorberes av papiret. Tørk av pannen.
Rist krydder til glaze i en varm, tørr stekepanne slik at smakene i krydderet kommer enda mer frem. Knus krydderet i en morter eller med en stavmikser.
Brun halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Dryss over krydderblandingen, hell på balsamicoeddik og honning. Rør alt godt sammen og trekk pannen til side.
Smør kremost på de stekte brødskivene. Legg salat og eple på halvparten av skivene og ha på reinsdyrskavet. Legg resten av brødskivene over. Pynt eventuelt med timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32841)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02