Sandwich med glasert reinsdyrskav



Sandwich med glasert reinsdyrskav oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
En - to- sulten! En skikkelig sandwich med glasert reinsdyrskav. Enkelt og digg!

Oppskriften inneholder 183 Kalorier, 22 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sandwich med glasert reinsdyrskav er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2574 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grreinsdyrskav, 1 pakke a 400 gr
2sssmør til steking
0,5tssalt

Glaze:

2tshel pepper
1tskorianderfrø
2tsanisfrø
2ssbalsamicoeddik
6ssflytende honning

Du trenger også:

8skive(r)landbrød
2ssolje til steking
1pakkekremost med krydder , med rødløk og timian eller en fast ost
1stkhjertesalat
2stkeple i tynne skiver




Næringsdeklarasjon for Sandwich med glasert reinsdyrskav!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183.24591.64Kcal
Protein8.5427.57gram
Karbohydrat22.0071.03gram
Kostfiber2.106.78gram
Fett6.3220.41gram
Mettet fett2.518.10gram
Salt0.662.13gram
Pris på oppskriftenKr 9.32Kr 30.09Kroner
Hele oppskriften veier1 292 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo48,02 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Stek skiver av landbrød til de er gylne og sprø i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig fett absorberes av papiret. Tørk av pannen.
Rist krydder til glaze i en varm, tørr stekepanne slik at smakene i krydderet kommer enda mer frem.
Knus krydderet i en morter eller med en stavmikser.
Brun halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør.
Dryss over krydderblandingen, hell på balsamicoeddik og honning. Rør alt godt sammen og trekk pannen til side.
Smør kremost på de stekte brødskivene. Legg salat og eple på halvparten av skivene og ha på reinsdyrskavet.
Legg resten av brødskivene over. Pynt eventuelt med timian.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32841)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smørbrød
Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrsmørbrød med kantareller.Reinsdyrsmørbrød med kantareller.
Denne retten har 178,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sandwich med glasert reinsdyrskav.Sandwich med glasert reinsdyrskav.
Denne retten har 183,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.