Reinsdyrsuppe fra Kautokeino inneholder
80 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrsuppe fra Kautokeino har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsuppe fra Kautokeino er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10904 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsuppe fra Kautokeino!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.49 | 379.55 | Kcal |
Protein | 6.15 | 29.00 | gram |
Karbohydrat | 3.99 | 18.81 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 2.69 | gram |
Fett | 4.31 | 20.32 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 9.86 | gram |
Salt | 0.53 | 2.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.67 | Kr 31.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 886 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og hakk løken. Skjær det frosne reinskavet i mindre biter.
Fres alt i en gryte til løk og skav har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Strø over melet og rør om. Spe med buljong og kok suppen i 5 minutter.
Ha i melk, potetterninger og timian. Kok i ca 10 minutter til potetene er møre. Skjær osten i terninger og bland den i suppen sammen med gressløken. Rør til osten er smeltet.
Smak til suppen og server den med et godt brød, flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10713)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift