Pho med reinsdyrskav





Pho med reinsdyrskav oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Vietnamesisk buljongsuppe og reinsdyrkjøtt? Det høres unektelig merkelig ut, men smakskombinasjonene som oppstår er nydelige! Pho er «fetteren» til ramen, og en fjern og eksotisk slektning av vår sodd.

Oppskriften inneholder 81 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pho med reinsdyrskav er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grreinsdyrskav
2ssolje til steking
2stkvårløk
50grsukkererter
1stkgulrot
2stkfinhakket rød chili
2stklime
0,5potte(r)hakket frisk koriander
500grrisnudler

Buljong:

4stkstjerneanis
4stkhel nellik
2stkhel kanel
1bit(er)tommelstor frisk ingefær
4tsfiskesaus (asiatisk)
1tssalt
0,5tskvernet pepper
2litermørk kjøttbuljong av vilt eller okse


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pho med reinsdyrskav!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.80673.26Kcal
Protein4.2535.41gram
Karbohydrat10.7189.24gram
Kostfiber1.129.33gram
Fett2.0817.33gram
Mettet fett0.615.08gram
Salt1.048.68gram
Pris på oppskriftenKr 4.51Kr 37.58Kroner
Hele oppskriften veier3 333 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta reinsdyrskav ut av fryseren og la det tine på litt kjøkkenpapir.
Bland alle ingrediensene til buljongen i en kjele og kok opp. Senk varmen og la det småkoke i 20 minutter. Press saften av én lime i buljongen. Juster smaken med salt og pepper og om nødvendig mer krydder.
Finsnitt vårløk og chili, og skjær gulrot i fine strimler mens kraften koker. Skjær den andre limen i tynne skiver og grovhakk urter.
Kok opp vann i en romslig kjele og kok risnudlene etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll med kaldt vann.
Varm en stekepanne med olje og stek reinsdyrskavet på høy varme til det endrer farge.
Fordel nudler, bønner, grønnsaker og urter i fire dype skåler. Hell over den kokende buljongen og legg i reinsdyrkjøtt.
Dryss over friske urter og ristede sesamfrø. Server med lime.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32840)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02
Lesere: 784 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stilksellerisuppe med reinsdyr.Stilksellerisuppe med reinsdyr.
Denne retten har 76,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pho med reinsdyrskav.Pho med reinsdyrskav.
Denne retten har 80,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttsuppe med havregryn.Kjøttsuppe med havregryn.
Denne retten har 57,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.