Fotograf:
Norges sjømatråd
Reker med agurk og limemajones inneholder
439 Kalorier,
16 g Karbo,
6 g Protein og
38 g Fett pr 100 gr
Reker med agurk og limemajones har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reker med agurk og limemajones er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4137 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reker med agurk og limemajones!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 439.06 | 1 597.63 | Kcal |
Protein | 6.22 | 22.63 | gram |
Karbohydrat | 16.16 | 58.80 | gram |
Kostfiber | 3.50 | 12.74 | gram |
Fett | 38.06 | 138.49 | gram |
Mettet fett | 6.85 | 24.93 | gram |
Salt | 0.41 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.94 | Kr 17.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 456 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag majonesen slik:
Slå sammen eggene og tilsett eddik og sennep under omrøring. Tilsett oljen sakte og ved stadig omrøring. Juster tykkelsen med vann og smak til med saft fra lime, salt og pepper.
Lag sandwich:
Rens agurken og skjær den i 4 på lang. Del den deretter i terninger. Bland mesteparten av rekene, agurkterningene og revet skall av 1-2 lime i majonesen. Smør litt smør på brødskivene og fordel rekeblandingen på halvparten av skivene. Pynt med reker, frisk koriander og legg den andre brødskiven over.
Tips
Bruk ferdiglaget majones og smak den til med lime.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2759)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift