Risrand med nyrestuing





Risrand med nyrestuing inneholder 88 Kalorier, 10 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Risrand med nyrestuing har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Risrand med nyrestuing er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkkalvenyrer
olje
2stkløk, finhakket
0,5stksitron, saften
1dlfløte
1liten bokssjampinjonger i skiver
1dashsalt
pepper

Risrand:
3dlris
6dlvann
2tssalt

Garnityr:

3skive(r)syltet rødbete
3stksyltede agurker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Risrand med nyrestuing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.59495.10Kcal
Protein5.5331.26gram
Karbohydrat9.9656.30gram
Kostfiber0.714.01gram
Fett2.6915.21gram
Mettet fett1.397.86gram
Salt0.965.43gram
Pris på oppskriftenKr 2.20Kr 12.44Kroner
Hele oppskriften veier2 261 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask nyrene, skjær dem i terninger og brun dem i olje. Tilsett hakket løk og la den bli svakt gyllenbrun. Skru ned for varmen og rør i sitronsaft, fløte, sopp og krydder. La stuingen småkoke under lokk ca 25 minutter.

Kok risen i lettsaltet vann ca 15 minutter eller til den er mør. Legg risen tett i en randform som er penslet med olje. Hvelv den så ut på varmt fat og fyll den varme stuingen i midten.

Garner med strimler av rødbeter og sylteagurk.

Server retten varm med tomater til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10096)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 2215 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.