Rødbetvin inneholder
111 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rødbetvin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødbetvin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9491 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rødbetvin med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 111.46 | 10 376.93 | 2 075.39 | Kcal |
Protein | 0.56 | 52.14 | 10.43 | gram |
Karbohydrat | 26.73 | 2 488.56 | 497.71 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 81.93 | 16.39 | gram |
Fett | 0.06 | 5.59 | 1.12 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 1.86 | 0.37 | gram |
Salt | 0.02 | 2.03 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.25 | Kr 116.38 | Kr 23.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 9 310 totalt | 9 310 pr porsj | 1 862 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 5
liter
Skrell rødbetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel. Kok opp vannet sammen med rødbetene, kok langsomt i 10 timer.
Sil saften gjennom et dørslag. Etter kokingen skal det være 5 liter.
Smør gjæren utover en loffskive og legg dette i en krukke. Hell på den avkjølte saften og ha i sukker og halverte rosiner. La krukka stå i stuetemperatur i 2-3 uker.
Stikk den om og la den stå i 1-2 uker til, slik at den blir helt klar. Tapp på flasker. Jo lengre den lagres, jo bedre blir den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13436)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.