Rødbetvin inneholder
111 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rødbetvin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødbetvin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rødbetvin med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 111.39 | 10 370.41 | 2 074.08 | Kcal |
Protein | 0.54 | 50.27 | 10.05 | gram |
Karbohydrat | 26.73 | 2 488.56 | 497.71 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 61.45 | 12.29 | gram |
Fett | 0.11 | 10.24 | 2.05 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.93 | 0.19 | gram |
Salt | 0.02 | 1.99 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.25 | Kr 116.38 | Kr 23.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 9 310 totalt | 9 310 pr porsj | 1 862 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 5
liter
Skrell rødbetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel. Kok opp vannet sammen med rødbetene, kok langsomt i 10 timer.
Sil saften gjennom et dørslag. Etter kokingen skal det være 5 liter.
Smør gjæren utover en loffskive og legg dette i en krukke. Hell på den avkjølte saften og ha i sukker og halverte rosiner. La krukka stå i stuetemperatur i 2-3 uker.
Stikk den om og la den stå i 1-2 uker til, slik at den blir helt klar. Tapp på flasker. Jo lengre den lagres, jo bedre blir den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7732 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13436)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.