Fotograf:Dansukker
Rødvinskokte epler med kardemommefløte inneholder 149 Kalorier, 21 g Karbo, 0 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Rødvinskokte epler med kardemommefløte har beregnet å ha følgende allergener Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrell, ta ut kjernen og del eplene i to. Kok opp vin, demerarasukker, sirup og kanelstang. Legg de halve eplene i og kok dem litt myke, ta dem opp og la vannet renne av.
Visp fløten med vaniljesukker og kardemomme. Server fløten til eplene. Garner med mandelspon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35162)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2020-06-19
Oppdatert dato:2020-06-19