Fotograf:
Matoppskrift.no
Stekte epler med kanel inneholder
91 Kalorier,
13 g Karbo,
0 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekte epler med kanel har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte epler med kanel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 20 lesere
Lesere:
58711 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte epler med kanel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.20 | 123.88 | Kcal |
Protein | 0.33 | 0.45 | gram |
Karbohydrat | 13.43 | 18.24 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 2.68 | gram |
Fett | 3.58 | 4.86 | gram |
Mettet fett | 2.15 | 2.92 | gram |
Salt | 0.05 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.35 | Kr 3.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 087 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk eplene. Stikk ut kjernhusene. Snitt gjennom skallet rundt eplene for å unngå at de sprekker under stekingen. Sett eplene i en smurt ildfast form. La smøret eller margarinen bli myk. Rør sukkeret og kanelen i.
Fyll blandingen i hullet etter kjernehuset. Bruk to teskjeer eller en butt bordkniv til å dytte blandingen nedi med.
Stek eplene midt i ovnen ved 225 C i 15-20 minutter, til de er møre, men fremdeles holder formen. Server eplene varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8443)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-01-28
Oppdatert dato:2014-01-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift