Fotograf:
Melk.no
Trifle med eplemos og vaniljekrem inneholder
162 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Trifle med eplemos og vaniljekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Trifle med eplemos og vaniljekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Trifle med eplemos og vaniljekrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.21 | 458.93 | Kcal |
Protein | 1.24 | 3.51 | gram |
Karbohydrat | 27.15 | 76.81 | gram |
Kostfiber | 1.33 | 3.76 | gram |
Fett | 5.11 | 14.46 | gram |
Mettet fett | 3.13 | 8.86 | gram |
Salt | 0.02 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.47 | Kr 9.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 698 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 66,95 % | | |
Fremgangsmåte:
Hell melken i en liten kjele og tilsett en splittet vaniljestang. Varm melken opp til kokepunktet. Pisk eggeplommer, sukker og maisenna i en bolle. Hell den varme melken oppi eggeblandingen litt etter litt samtidig som du rører med en visp.
Hell deretter blandingen tilbake i kjelen. La blandingen koke opp og småkoke i 1 minutt under konstant omrøring.
Hell kremen over i en bolle og dekk den med plastfilm. Sett den i kjøleskapet til kremen er kald. Pisk kremfløten og rør den inn i den kalde kremen.
Skrell eplene, fjern kjernehuset og skjær eplene i skiver. Ha eplene, litt av sukkeret og revet sitronskall i en stor tykkbunnet kjele. Kok dem over middels varme under stadig omrøring til de begynner å bli most, men at det fortsatt er en del biter. Tilsett krydderet og sukker etter smak. Dekk bunnen av en dessertskål med fingerkjeks og hell den varme eplemosen over.
Sett bollen i kjøleskapet til blandingen er kald. Hell eggekremen over eplemosen. Pynt med pisket krem, tilsatt melis, fra sprøytepose og litt kanel på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22921)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-08
Oppdatert dato:2006-10-08
Lesere:
5489 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift