Fotograf:Dansukker
Eplekompott med salte smuler inneholder 165 Kalorier, 23 g Karbo, 2 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Eplekompott med salte smuler har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrell og hakk eplene, legg dem i en gryte. Ha i vann, sitronsaft og sukker. Rør om.
Kok i ca. 6 minutter eller til eplene er myke. Ta gryten fra platen, og avkjøl.
Bland alle ingrediensene til de salte smulene. Fordel på en plate, og rist smulene midt i ovnen i 200 °C i ca. 15 minutter. Rør om av og til.
Når alt er avkjølt, fordeles kompotten i små skåler. Strø over salte smuler, og server med en klatt krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35137)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2020-06-17
Oppdatert dato:2020-06-17